Feestelijke aanbieding voor eerste voorstelling van het seizoen

Flip Noorman ‘Twee voor de prijs van Eén!’
Wie een kaartje koopt of al heeft gekocht voor de voorstelling van de Flip Noorman Zingt Tom Waits, mag gratis een vriend, kennis of familielid meenemen. Zolang de voorraad strekt, uiteraard.
Het is heel simpel, als u al kaartjes heeft, kunt u per kaartje met twee personen naar binnen. Heeft u nog geen kaartje en wilt u met twee personen naar de voorstelling, dan koopt u één kaartje.

Flip Noorman genomineerd voor de Poelifinario

Flip Noorman is voor zijn vorige show Love it genomineerd voor de Cabaretprijs Poelifinario in de categorie Kleinkunst.
Uit het juryrapport: Flip Noorman situeert ons op het commerciële cruiseschip genaamd ‘Love It’: een soort dystopisch luilekkerland voor volwassenen als metafoor van de consumptiemaatschappij. De voorstelling laat zich haast beleven als een bomvolle rockopera en is een vrijwel volledig gezongen muzikale reis. Uiterst knap spelend; de ene keer verlekkerd, de volgende bitter of verontwaardigd. Flip Noorman is een van de weinige artiesten, die je geweldig kunt vinden en waar je tegelijkertijd doodsbang voor bent. En dat is een gave.’

Flip Noorman bij Theater Piet Mondriaan
Flip Noorman trapt op zaterdag 9 september het seizoen af in Abcoude met Flip Noorman Zingt Tom Waits. Een avond waar Noorman op zijn eigenzinnige manier de dronken pianoballades en het dumporkest van Waits naar het theater brengt.

Andere genomineerden
Ook Kasper van der Laan, Patrick Nederkoorn, Merijn Scholten en Noob zijn genomineerd voor de Poelifinario. Vier voorstellingen die vorig jaar te zien waren bij Theater Piet Mondriaan.

Speciale vriendenactie

Theater Piet Mondriaan presenteert: Neem gratis een vriend mee naar het cabaret op 1 april 2023. De grap van 1 april is dit jaar een serieus aanbod aan liefhebbers van cabaret in Theater Piet Mondriaan in Abcoude. Wie een kaart koopt of al heeft gekocht voor de voorstelling van de aanstormende talenten Remy Evers en Thjum Arts, mag gratis een vriend, kennis of familielid meenemen. Zolang de voorraad strekt, uiteraard.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod, mail ons dan op: service@theaterpietmondriaan.nl. U ontvangt dan van ons een e-mail met een betaallink om het aantal bestelde tickets te ontvangen óf, als u al (een) kaart(en) gekocht heeft, een bevestiging met de extra gratis kaart(en).

Mooi interview met Debby Petter over ‘Niet te geloven’

Op donderdag 2 maart speelt Debby Petter de monoloog Niet te geloven!, over een vrouw die opgroeit in een diepgelovige en bange gemeenschap. Een sekte waar God alles wat leuk is verboden heeft. Vanaf haar zestiende wist ze dat ze weg wilde uit dit beklemmende milieu, maar dat lukt haar pas jaren later als ze zelf moeder is. Ze vlucht en neemt alleen haar zoon mee. Daarna breekt iedereen met haar.

In Tijd voor Max vertelt ze hoe de voorstelling tot stand is gekomen. Mooi interview.

Bestel hier kaarten voor deze voorstelling.

Extra voorstelling ‘Een Kist vol Sintliedjes’

EXTRA VOORSTELLING van Apennoten ‘Een kist vol Sintliedjes’ 

Omdat de voorstelling van 15:30 uur al heel snel was uitverkocht en een lange wachtrij voor entreekaarten is ontstaan, komt er een tweede optreden en wel om 13:30 uur.  Alle theaterbezoekers die op de wachtlijst staan, hebben hiervan bericht ontvangen. Wees er snel bij voordat ook deze tweede voorstelling vol is.  

Theaterconcert Uit het Hoofd geannuleerd

Vanwege onvoldoende kaartverkoop is het theaterconcert Uit het Hoofd door Esther Groenenberg en band geannuleerd. Het zou plaatsvinden op zaterdag 22 oktober 2022.

De gekochte entreekaarten zijn inmiddels terugbetaald.

Theater Piet Mondriaan presenteert nieuw theaterseizoen

De kaartverkoop van Theater Piet Mondriaan is van start gegaan. Er worden al volop kaarten gekocht voor de voorstellingen. Enkele voorstellingen zijn zelfs al uitverkocht. Koop dus snel uw kaarten, dan bent u verzekerd van een plaats. 

Bekende artiesten
Voor het komend seizoen zijn weer meer dan 40 voorstellingen geboekt. Bijna elk weekend is er wel een mooi concert, een bijzonder toneelstuk of een hilarische cabaretvoorstelling te zien in Abcoude. De aftrap van het seizoen wordt gedaan door de 12-koppige mans-formatie van Timbazo. Deze wervelende latin-band, met leden uit Colombia, Cuba, Nederland, Duitsland, VS, Puerto Rico, Venezuela en Curaçao, staat garant voor een uitbundig dansfeest. Echt een aanrader!

En wat dacht u van Karin Bloemen en Cor Bakker. Ze doen net of er niets gebeurd is; het ‘C-woord’ zal niet genoemd worden, er komen ouderwets leuke conferences langs en natuurlijk worden de mooiste liedjes gespeeld en gezongen! Een avondje theater zoals het hoort, zonder Zoom, scherm en koptelefoon. Ook Dolf Jansen geeft weer acte de préséance met zijn Oudejaarsconference Flitsbezorgd.

Aanstormend talent
Maar ook minder bekende namen staan weer klaar om het Abcoudense podium te betreden. Pareltjes als Kasper van der Laan. Hij werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019 en was de publiekswinnaar van het Leids Cabaret Festival 2018. Of het duo ‘n00b’ over het zijn van een n00b; een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. Een voorstelling vol schrijnende humor en prachtige liedjes.

Mooie jeugdvoorstellingen
Voor de kinderen zijn er ook een paar prachtige voorstellingen. De poppenvoorstelling ‘Jas’ bijvoorbeeld, over de kracht van verbeelding. Een verhaal over de donkerste momenten van de Tweede Wereldoorlog, over kleine mensen die grootse daden verrichten. Over een geschiedenis die actueler is dan ooit. En de mini-musical De Kleine Zeemeermin met vrolijke liedjes uit de diepe oceaan. 

Steun ons bij Rabo ClubSupport
In september kunt u weer stemmen voor de Rabo ClubSupport. Wilt u ons steunen? Wij sparen voor extra toneelverlichting, zodat de voorstellingen nog mooier uitgelicht kunnen worden. 

De stemperiode start op 5 september. Laat u stem niet verloren gaan en stem op Theater Piet Mondriaan!

Kaartverkoop start 16 juli a.s. om 10:00 uur

Abcoude 17-6-2022 – Onze programmabrochure voor theaterseizoen 2022-2023 wordt begin juli in de hele gemeente De Ronde Venen verspreid. Al onze voorstellingen vindt u eveneens op deze website.

Onder kaartverkoop start op zaterdag 16 juli a.s. om 10.00 uur.