Theateraccommodaties

Onze voorstellingen vinden plaats in Theater Piet Mondriaan, Onder de Hanenbalken boven café-restaurant De Eendracht of in de Dorpskerk Abcoude.

Theater Piet Mondriaan

Theater Piet Mondriaan bevindt zich in het Piet Mondriaan Gebouw aan de Broekzijdselaan 46 te Abcoude, de locatie in Abcoude voor recreatie, cultuur en educatie. In de hal voor de theaterzaal is een buffet waar u uw pauzedrankje kunt kopen en waar u na afloop met uw metgezellen of dorpsgenoten kunt napraten. En de garderobe is goed bewaakt door vrijwilligers van Ab-Art.

De zaal heeft 200 comfortabel zittende stoelen. Hoewel de zaal multifunctioneel is, ziet deze – met zijn grote podium, de rode stoelen, de toneelgordijnen en de verlichting – eruit als een heuse theaterzaal, groot genoeg voor ‘de dorpse maat’ en klein genoeg om intiem te zijn.

Piet Mondriaan Gebouw
Broekzijdselaan 46
1391 XL Abcoude

Onder de Hanenbalken

Onder de Hanenbalken is de gezellige zaal op de zolderetage van café-restaurant de Eendracht, Hoogstraat 37 te Abcoude. Deze intieme ruimte met maximaal 90 zitplaatsen is bij uitstek geschikt voor concerten, muziektheater, kleinkunst en kindertheater. U zit als het ware in een grote sfeervolle huiskamer waar de artiesten en muzikanten bij u ‘op visite’ zijn.
En uw drankje uit de bar staat op een tafeltje voor of naast u.

Onder de Hanenbalken
Hoogstraat 37
1391 BR Abcoude

Dorpskerk Abcoude

De Dorpskerk Abcoude heeft mogelijkheden tot circa 220 stoelen. Bij binnenkomst van de kerk kunt u een drankje kopen dat u mee kunt nemen naar uw zitplaats.

Dorpskerk Abcoude
Kerkplein 45
1391 GK Abcoude

Piet Mondriaan gebouw Abcoude

ONZE SPONSOREN

Image 1
Image 2
Image 3
Image 4