Sinds 2006 organiseert Stichting Ab-Art theatervoorstellingen in het Theater Piet Mondriaan aan de Broekzijdselaan in Abcoude. Aanvankelijk waren dat enkele voorstellingen per jaar. In de loop van de jaren is dit uitgegroeid tot een volwaardig theaterprogramma met meer dan 40 voorstellingen per seizoen in drie zalen. Naast het Theater Piet Mondriaan zijn er elk jaar ook enkele voorstellingen in de zaal ‘Onder de Hanenbalken’ boven café-restaurant de Eendracht en in de Dorpskerk Abcoude.

Programmering

Ieder jaar wordt er een zeer gevarieerd programma neergezet met toneelvoorstellingen, theaterconcerten, cabaret, kleinkunst, dans en familievoorstellingen. Grote namen als Youp van ’t Hek, Karin Bloemen, Najib Amhali en Trijntje Oosterhuis worden afgewisseld met aanstormend talent.

Subsidiënten en sponsoren

Een goedgevuld theaterseizoen is niet mogelijk zonder de steun van onze subsidiënten – gemeente De Ronde Venen, Stichting MT Guggenheim Foundation en Fonds Podiumkunsten – en onze sponsoren – die wij onze ‘besten vrienden’ noemen – en niet te vergeten onze adverteerders.

ONZE SPONSOREN

Image 1
Image 2
Image 3
Image 4