Meer informatie?

Neemt u dan contact met het Ab-Art secretariaat:

Bel 06 454 30 605 of
mail: info@ab-art.nl

SUCCESOPTIE

Wat wordt precies bedoeld met een succesoptie
In het bijzonder bij kinder- en familievoorstellingen kan met de artiesten een zogenaamde succesoptie worden afgesproken. Indien de publieke belangstelling groter blijkt dan bij één voorstelling kan worden gehonoreerd, kan een tweede optreden op dezelfde dag of avond worden toegevoegd. Dat kan ertoe leiden dat de aanvangstijd van de oorspronkelijke voorstelling enigszins wordt verschoven.

VEILIGHEID EN GEZONDHEID tijdens CORONA

Volgen jullie de richtlijnen van het RIVM?
Ab-Art, het Piet Mondriaan Gebouw en de Dorpskerk Abcoude volgen de regels van het RIVM. Houdt u alstublieft steeds op de hoogte van de laatste aanwijzingen op www.rivm.nl .

Welke gezondheidscheck doet Ab-Art? 
Wij ontvangen u graag in Theater Piet Mondriaan of in de Dorpskerk Abcoude. Ook vanaf 25 september 2021 vragen wij u echter thuis te blijven, indien:
– u verkoudheidsklachten en/of koorts heeft dan wel andere coronagerelateerde klachten.
– u een huisgenoot dergelijke klachten en/of koorts heeft.

Is er vrije stoelkeuze in de zaal of kerk?
Ja, al onze plaatsen zijn ‘ongeplaceerd. U kunt dus plaatsnemen op elke beschikbare plaats.

Is er een lift in het Piet Mondriaan Gebouw in gebruik?
Ja.

Ik ben aangewezen op een rolstoel of rollator. Kan ik een plaats reserveren?
Als u dit uiterlijk een dag voor de voorstelling aan ons meldt via tel. 06-45430605 of mailt naar info@ab-art.nl kan een plaats voor u en uw eventuele metgezel worden gereserveerd.

Is er een garderobe geopend?
De garderobe is geopend. Indien u gebruik maakt van de garderobe, houdt u dan s.v.p. zoveel mogelijk afstand van de andere gasten.

Zijn de toiletten geopend?
De toiletten zijn op theateravonden geopend. Toiletbezoek kan voor en na de voorstelling. Tijdens de voorstelling is toiletbezoek niet mogelijk. In de toiletruimtes zijn handreiniging- en schoonmaakmiddelen aanwezig.

Moet ik een mondkapje dragen?
Vanaf 25 september 2021 is het dragen van een mondkapje in het theater niet meer verplicht.

Is de bar geopend?
De bar is open. U wordt verzocht bij het bestellen van uw drankjes zoveel mogelijk afstand te houden van de andere gasten. Maar de anderhalve meter afstand-maatregel is na 25 september 2021 niet meer verplicht.

Is er een pauze?
Dat verschilt per voorstelling. U kunt dit vragen aan onze medewerkers bij uw aankomst in het theater

ANDERE VRAGEN

Wat gebeurt er met mijn ticket(s) als een voorstelling wordt geannuleerd door opleving van het coronavirus of door andere omstandigheden?
Uw tickets behouden altijd hun waarde.
–  Indien een geannuleerde voorstelling binnen 30 dagen na de oorspronkelijke speeldatum wordt verschoven naar een nieuwe datum, blijven de tickets gelden voor deze verplaatste voorstelling.
–  Wordt binnen deze termijn van 30 dagen geen nieuwe datum deze voorstelling vastgesteld, dan wordt de waarde van uw ticket(s) omgezet in een digitaal tegoed. Dit kunt u met gebruikmaking van uw klantaccount benutten voor het aanschaffen van tickets van andere voorstellingen.
–  Ook indien u de verplaatste voorstelling als bovenbedoeld door omstandigheden niet kunt of wilt bijwonen, ontvangt u een digitaal tegoed.
–  Bij uw onvoorziene verhindering kunnen uw tickets tot uiterlijk vijf dagen voor een voorstelling worden omgeruild voor entreekaarten voor een andere voorstelling.
In geen geval kan restitutie van uw entreekaarten plaatsvinden. Ook in andere voorkomende gevallen dan hierboven omschreven, krijgt u een digitaal tegoed.