< Ga terug naar de homepagina.


Eva Crutzen

TRY-OUT (try-out)


"Briljant, soms buitengewoon gênant maar bovenal uniek"

Ze is energiek, muzikaal en hilarisch en heeft een volstrekt originele stijl. Haar onderwerpen zijn even komisch als dat ze schrijnend zijn.
In haar vierde programma laat Eva Crutzen hoogstwaarschijnlijk de gekte toe. Komt ze ongetwijfeld met antwoorden waar u de rest van u leven op kunt teren. Zal ze vermoedelijk weer uiteenlopende knotsgekke personages spelen en gaat ze allicht muzikaal hélemaal los.
 
Voorlopig heeft Eva dit programma TRY-OUT genoemd omdat ze nog geen andere titel kon bedenken voor de show die pas in seizoen 2020-2021 de grote zalen vol zal gaan trekken. Maar ze ziet de recensies in haar fantasie wel al voor zich….  
 
Haar eerste drie programma’s werden door pers en publiek lovend ontvangen. Ze neemt geen genoegen met minder.
 
Eva is ondermeer ook bekend van het satirische tv-programma KLIKBEET, is regelmatig te gast bij DWDD, won de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd genomineerd voor de Neerlands Hoop.
 
De pers over haar derde voorstelling Opslaan als:
 
NRC (*****): ‘Ze is een van de meest getalenteerde cabaretiers van haar generatie.’
AD (*****): ‘Onbeschaamde Eva Crutzen nestelt zich definitief in kopgroep Nederlands Cabaret.’
Ook het Dagblad van het Noorden, Theaterkrant en het Leids Dagblad waren in hun recensies uitgesproken enthousiast over Opslaan als en deelden alle 4 sterren uit.