< Ga terug naar de homepagina.


Martijn Kardol

Welkom


"Programma met zelfspot, hilarische observaties en een superieure verteltechniek"

'Indrukwekkend', 'uitstekende verteller' en 'een geweldige winnaar' schreef de pers nadat Martijn Kardol alle prijzen op het Leids- en Groninger Cabaret Festival won. Zijn debuutprogramma Bang werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken, ontving meerdere vier-sterren recensies en werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018.
 
In zijn tweede voorstelling maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht?

Martijn is een veelgevraagd radiocolumnist (Radio538/ 3FM) en was wekelijks te zien met zijn rubriek ‘Martijn zegt sorry’ bij RTL Late Night.
 
De pers over dit tweede programma van Martijn:

"Humoristische voorstelling van betekenis" (Leidsch Dagblad)

"Innemende verteller" (Theaterkrant)

"Elke grap is raak" (★★★★Theaterparadijs)

"De show is afwisselend, er wordt bijna onafgebroken gelachen en Kardol is absoluut een multitalent" (★★★★Theaterparadijs)

"Eenzaamheid en doorgeschoten individualisme; het zijn betekenisvolle thema's die Kardol hier inblikt in luchtige grappen en soepel vertelde verhalen" (★★★ De Telegraaf)

Voor zijn debuurvoorstelling, ook in Theater Piet Mondriaan gespeeld, scoorde Martijn Kardol in de Theaterkrant, de Volkskrant en het Dagblad van het Noorden elk 4 sterren. 
                     
Nominatie Neerlands Hoop 2018
Jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2016.
Jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2015.
 
Regie: Wimie Wilhelm

http://www.martijnkardol.nl