< Naar meer voorstellingen


Zoutmus

Jungleprinter

10 dec 2022 20:15

Ticket €19,00

CJP: €13.00Zoutmus is terug met hun voorstelling Jungleprinter! Een voorstelling in de tweede versnelling met méér muziek, méér sceyenes en minder ellenlange potjes monopoly. 

Hoe gaat het met de maffia-slak? Goed? Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? WE WETEN HET NIET! We weten wel dat de sceyenes steeds zullen ontsporen, dat er een hele serieuze vergadering-sceyene in zit, dat de muziek de boventoon voert en dat we nog dieper het zoute universum induiken. Zoutmus blaast je benen opeens helemaal weg. Sorry alvast. Je kunt al je bonnetjes declareren bij de eerste persoon die je in de foyer tegenkomt. Met hun nieuwe voorstelling gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven zijn. WAAR DAN? HELEMAAL NERGENS! De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

Met: Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam, Mees van Warmerdam, Thijs Felperlaan en Jules Timmers

Quotes over Jungleprinter:
De Volkskrant (****): ‘Hun absurdistische muziektheater is grotesk, fantasierijk en superenergiek’ (…) ‘Wat chaotisch lijkt, is strak en precies getimed.
Theaterparadijs (*****): ‘Jungleprinter van Zoutmus is vernieuwend, hilarisch, absurdistisch, muzikaal en gelukkig zijn mijn tanden niet in de fik gevlogen van het lachen. Maar spierpijn heb ik wel.’
Frédérique Spigt: ‘Gezien ZOUTMUS – feest mensen – echt feest – ga ze zien die mussen!!!’ – 
Gijs Groenteman: ‘Ga naar Zoutmus. Het is moeilijk te geloven, maar ze zijn in alles de beste.’ 
Youp van ’t Hek: ‘Was naar Zoutmus! Geweldig!!!!! Met vijf uitroeptekens.’

"Zoutmus laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen"