< Naar meer voorstellingen


Alexander Broussard

Alexander Broussard speelt Billy Joel

22 sep 2022 20:15

Ticket €18,00

CJP: €13.00In deze boeiende solovoorstelling leidt Alexander Broussard zijn publiek op zijn eigen, unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. 
Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. 

Zijn songs van behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan dertig top 10 hits op zijn naam staan.
Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk wel alle kanten van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger ‘Piano Man’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘She’s Always A Woman’ of lekkere pop zoals ‘Uptown Girl’. Het zijn stuk voor stuk onverslijtbare klassiekers.

Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Naast zijn eigen programma met band The Billy Joel Experience had hij onder meer ook tv-optredens in The Tribute – Battle of The Bands van SBS6, in I Can See Your Voice, bij Beau op RTL4 en in We Want More op SBS6. Alexander is een graag geziene gast op zowel grote als kleine podia door heel het land.

Foto: Charles Groeneveld

"Onverslijtbare klassiekers, een ‘must-see’ voor de fan"