< Ga terug


Klucht Theater

Wie slaapt er op de bank?


In 2021 komt de West-End hitkomedie ‘Wie slaapt er op de bank?’ naar de Nederlandse theaters. ‘Wie slaapt er op de bank?’ is een Nederlandse bewerking van de Engelse Awardwinning productie ‘Staying in for Breakfast’. Producent Komedie Theater (Heel Holland Lacht, Boeing Boeing) komt met een eigentijdse bewerking vol humor en actuele thema’s. 
John staat aan de vooravond van zijn grote politieke doorbraak. Als lijsttrekker van de Democratische Onafhankelijkheids Fractie staat hij in de peilingen al tijden ver bovenaan. Maar dan komt plotseling Emma zijn appartement binnenvallen. De jonge studente, die altijd zegt waar het op staat, dreigt na een ruzie met huisgenoten op straat te belanden. John ontfermt zich met grote tegenzin over haar en vanaf dan gaat alles mis. John begaat politieke uitglijders en er komen schandalen aan het licht die desastreus zijn voor de peilingen. Tot overmaat van ramp blijkt Emma ook nog zwanger! Lukt het John alsnog om de verkiezingen van ons land te winnen? Of kost zijn vriendschap met Emma hem het premierschap?

Spel: Bas Muijs, Sabine Beens en Arijan van Bavel 
Regie: Paul van Ewijk 
Bewerking: Hidde Nieuwland 

www.theatervandeklucht.nl

Foto: onbekend
Quote: eigentijdse bewerking vol humor en actuele thema’s van de Engelse Awardwinning productie ‘Staying in for Breakfast’