< Ga terug


Esther Groenenberg & band

Back to the garden


Na haar succesvolle ode aan Carole King duikt Esther Groenenberg opnieuw de zeventiger jaren in. In Back to the garden zingt ze het allermooiste repertoire van onder anderen Carly Simon, Janis Ian, Carole King, Joni Mitchell en Karen Carpenter. Liedjes uit de kleurrijke seventies, waarin de singer-songwriterscene opbloeide. Esther begeleidt zichzelf op piano en wordt bijgestaan door de onvolprezen ritmesectie van Her Majesty. 

Dankzij de formidabele zangstemmen van haar driekoppige droomband krijgen ook mannelijke iconen als James Taylor en Crosby, Stills & Nash een plek op de setlist. Een must voor iedereen die de seventies ‘mijn tijd’ noemt, maar zeker ook voor de liefhebbers die daarvoor, net als Esther, te laat geboren zijn. 

Goed om te weten is ook dat Back to the garden in Theater de Maaspoort Venlo de ‘best gewaardeerde voorstelling in 2019’ was. Met een 9.7! Boven het alom bekroonde toneelstuk Peachez, Wibi Soerjadi, Danny Vera, Brigitte Kaandorp en alle andere voorstellingen in 2019.

Zang en piano: Esther Groenenberg
Gitaar en zang: Bas Schouten
Bas en zang: Dirk Schreuders
Drums en zang: Bauke Bakker

Vanwege het door corona veroorzaakte geringere aantal stoelen vindt het concert deze avond tweemaal plaats. 

www.esthergroenenberg.nl

foto: Anya

"De mooiste singer-songwriterliedjes uit de kleurrijke seventies"