Programma van 2019 – 2020

Onderstaand volgt een overzicht van ons programma voor het seizoen 2019-2020. Het programma kan altijd onderhevig zijn aan wijzigingen, meldt u zich daarom aan voor onze nieuwsbrief, dan bent u altijd op de hoogte!

Bluebeard

Yuri Honing
Zaal: Theater Piet Mondriaan

'bij dit kwartet versmelt de muziek tot iets onbenoembaar moois'
Het gebeurt niet vaak dat er meerdere vijfsterren recensies worden uitgedeeld voor opeenvolgende albums. “Yuri Honing komt met zijn kwartet tot een nieuw, warm en empathisch geluid” (★★★★★ de Volkskrant) en “bij dit kwartet versmelt de muziek tot iets onbenoembaar moois” (★★★★★ Trouw), zijn maar twee van de vele prachtzinnen die we kunnen citeren.
Met het nieuwe theaterconcert ‘Bluebeard’ neemt Yuri Honing u mee in het hoofd van Blauwbaard.
Laat u verleiden door Yuri Honing en zijn akoestische kwartet en treed binnen in het mysterieuze klanklandschap van de iconische Blauwbaard.
Deze topmusici leiden u door zijn catacomben, als in een oneindig doolhof waarin u geblinddoekt ronddwaalt en u uzelf mag onder laten dompelen in fonteinen van muziek en geheime melodieën in verborgen kamers.
“One of the most creative and fearless saxophonists of the moment” (The Times)
 

Lees meer...

€20.00 | CJP €14.00 | 4-apr-2020 20:15


Hier is het goed - Tour 2020

JW Roy
Zaal: Onder de Hanenbalken boven de Eendracht

Begin 2020 startte JW Roy zijn nieuwe tour ‘Hier Is Het Goed’. Hij speelt samen met zijn vrienden Ruud van den Boogaard en Gabriël Peters (de bezetting van destijds) nummers van de albums Laagstraat 443 en Ach, Zalig Man die 15 en 10 jaar geleden uitkwamen. Over bijzondere plaatsen, op bijzondere plekken zoals kerken, kapellen, een herberg en knusse theaters. Zoals in zaal Onder de Hanenbalken, ons meest intieme podium. Beide albums komen rondom de optredens voor het eerst uit als dubbel-LP.

Lees meer...

€25.00 | CJP €17.50 | 9-apr-2020 20:15


Waagstukken

Mylou Frencken & Dorine Wiersma
Zaal: Theater Piet Mondriaan

'in Waagstukken laten deze veelgeprezen liedjesschrijfsters het achterste van hun tong zien'
Weggelopen mannen, aangebakken eieren, verloren kapitalen en lekke waterbedden: geluk is Mylou & Dorine niet aan komen waaien. Maar de twee cabaretières hebben de mouwen opgestroopt en de schouders eronder gezet. Ze zijn gepokt, gemazeld en door de wol geverfd. Frencken en Wiersma krijg je niet meer klein. In Waagstukken laten deze veelgeprezen liedjesschrijfsters het achterste van hun tong zien.

Lees meer...

€17.00 | CJP €12.00 | 11-apr-2020 20:15


Hoe goed wil je het hebben?

Andermans Veren Live!
Zaal: Onder de Hanenbalken boven de Eendracht

Jubileumvoorstelling
'gevarieerd, fris, exact in de toonzetting, slim bedacht in de opbouw, sterk uitgevoerd en verschrikkelijk komisch'
Andermans Veren Live viert dit seizoen haar tienjarig bestaan! In de jubileumvoorstelling Hoe goed wil je het hebben? doen ze dit volgens hun succesvolle formule: vakmanschap en muzikaliteit, frisse arrangementen, schitterende duetten en schier onmogelijke a capella partijen. Hun programma is zeer gevarieerd, exact in de toonzetting, slim bedacht in de opbouw, sterk uitgevoerd en verschrikkelijk komisch.

Lees meer...

€17.00 | CJP €12.00 | 18-apr-2020 20:15


KLETSKOUSEN!

Klets Kindercabaret
Zaal: Theater Piet Mondriaan

'een wereld zonder beeldschermen, telefoons en social media, en dat is in deze tijd nogal een uitdaging'
KLETSKOUSEN! is een snelle, interactieve, dynamische en muzikale voorstelling vol humor, leuke liedjes en gekke sketches. In een wereld zonder beeldschermen, telefoons en social media, en dat is in deze tijd nogal een uitdaging!

Lees meer...

€10.00 | CJP €0.00 | 19-apr-2020 15:30


TRY-OUT (try-out)

Eva Crutzen
Zaal: Theater Piet Mondriaan

'briljant, soms buitengewoon gênant maar bovenal uniek'
In haar vierde programma laat Eva Crutzen hoogstwaarschijnlijk de gekte toe. Komt ze ongetwijfeld met antwoorden waar u de rest van u leven op kunt teren. Zal ze vermoedelijk weer uiteenlopende knotsgekke personages spelen en gaat ze allicht muzikaal hélemaal los.

Lees meer...

€16.00 | CJP €11.00 | 25-apr-2020 20:15