< Naar meer voorstellingen


Micheline Van Hautem & Erwin van Ligten

A la Carte

17 nov 2022 20:15

Ticket €20,00

CJP: €14.00Als theaterbezoeker bent u degene die beslist in het spitsvondige programma van Micheline Van Hautem & Erwin van Ligten A la Carte, een muzikale samenwerking om uw vingers bij af te likken.

Deel 1 van A la Carte, het voorgerecht, wordt u door Micheline & Erwin geserveerd met hun keuze uit het prachtige repertoire van Brel, Piaf & Shaffy. Na de pauze wordt het hoofdgerecht opgediend waarin u ter plekke een keuze maakt uit een lijst met liederen, geselecteerd uit het brede songboek van Micheline & Erwin. De repertoirelijsten worden voorafgaand aan het concert aan het publiek uitgedeeld.

Micheline & Erwin zijn al jaren muzikale partners en hebben samen vele muzikale paden bewandeld: van het levenslied tot jazz, van country tot het Franse chanson. 
Behalve in Nederland en België werden ze de afgelopen jaren ook met open armen ontvangen in Frankrijk, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland.

A la Carte is het zevende avondvullende programma van deze betoverende chanteuse en haar fenomenale begeleider. Ze krijgen veel aandacht en positieve reacties van publiek en pers. Samen zingen ze niet alleen liedjes maar transformeren die tot eigenzinnige, uiterst persoonlijke versies.

De  buitenlandse pers over Micheline en Erwin
The Scotsman: 'Dit is in een notendop vijfsterrenkwaliteitsvermaak.'
The Herald Scotland: 'Betoverende volle kracht Van Hautem.'
Edinburgh Spotlight: 'Betoverende voorstelling.'
Broadway Baby: 'Fantastisch boeiend.'
One4Review: ‘Een zeer genietbare show.'

Foto: Marie-José Eldering


"A la Carte, een driesterrenrestaurantconcert"