< Ga terug


Micheline Van Hautem & Erwin van Ligten

A la Carte


Deel 1 van A la carte, het voorgerecht, wordt voor u geserveerd door Micheline & Erwin met hun keuze uit het prachtige repertoire van Brel, Piaf & Shaffy. Na de pauze wordt het hoofdgerecht opgediend waarin u, het publiek ter plekke een keuze maakt uit een lijst met liederen geselecteerd uit het brede songboek van Micheline & Erwin. 13 jaar al zijn ze muzikale partners en hebben vele muzikale waters doorzwommen: van het levenslied tot jazz, van country tot het Franse chanson.  De repertoirelijsten worden voorafgaand aan het concert uitgedeeld.

Micheline & Erwin reisden de afgelopen jaren succesvol de wereld rond en werden buiten Nederland & België met open armen ontvangen in Frankrijk, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland.  Op het vermaarde Schotse Fringe Festival in Edinburgh scoorde Micheline gedurende meerdere edities hoge ogen en werd ze zelfs bekroond met de prestigieuze Herald Angel Award.                           

De buitenlandse pers over Micheline en Erwin
The Scotsman: 'Dit is in een notendop vijfsterrenkwaliteitsvermaak.' 
The Herald Scotland: 'Betoverende volle kracht Van Hautem.' 
Edinburgh Spotlight: 'Betoverende voorstelling.'
Broadway Baby: 'Fantastisch boeiend.' 
One4Review: ‘Een zeer genietbare show.' 

A la Carte is het zevende avondvullende programma van deze betoverende chanteuse en haar fenomenale begeleider. Ze krijgen veel aandacht en positieve reacties van publiek en pers. Samen zingen ze niet alleen liedjes maar transformeren die tot eigenzinnige, uiterst persoonlijke versies.

foto: Marie-José Eldering

"A la Carte, een driesterrenrestaurantconcert"