< Ga terug


Meiden van LOS

Lusten en Lasten


De Meiden van LOS zijn terug! In een ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille. 
Hierin staan de strubbelingen van de moderne vrouw centraal. Hoe vind je balans in de zoektocht naar perfectie? You only live once, dus maak er het beste van. Maak het perfect! Een dag geen perfectie is een verloren dag. Of toch niet? 

De meiden komen er achter dat het leven best lastig is. En natuurlijk willen ze, zoals vrijwel iedereen, wel de lusten maar niet de lasten. Maar helaas, deze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden: geen wilde stap-avond zonder kater, geen goede baan zonder stress, geen kind zonder zorgen, geen relatie zonder ruzies…. Ja, zo kunnen de meiden nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid in deze voorstelling. 
In Lusten en Lasten fantaseren de meiden er lustig op los en nemen geen blad voor de mond. Daarbij staan de welbekende wellusten weer centraal, zoals het publiek van LOS gewend is. 

Dit nieuwe programma is na Lijf On Stage, FCKD, Total LOS, en VAST de vijfde voorstelling van de formatie LOS, die bestaat uit Dookje Engelhard, Kim de Fuijk, Charlotte Waardenburg en Femke Vernij.  

Recensie Cultuurpodium.nl over de laatste voorstelling: 
‘Met VAST hebben ze mij overtuigd op dit moment wel een van de beste muzikale cabaretgroepen te zijn die in ons land actief is’ (…) ’ze zijn intenser doorontwikkeld en daarbij steeds persoonlijker geworden. Je mag met gerust hart stellen dat dit echte kleinkunst is van het hoogste niveau.’

foto: Eva Broekema

"Momenteel een van de beste muzikale cabaretgroepen van ons land"